Vandaag open: 14 - 18u
New Classics by Vandermeeren Interieur

Klassiekers met een eigentijds en een eigenwijs kantje

Welkom in een woonwereld waarin harmonie, gastvrijheid en authenticiteit de belangrijkste bronnen van inspiratie vormen. Wij creëren de essentie van je huis door het verleden heruit te vinden en het aan te passen aan de wensen van vandaag. Tijdloos wonen, dat doe je met New Classics.

Nieuw bij Vandermeeren Interieurs

Ontdek hier de nieuwste meubels en decoratie, net geleverd in onze toonzaal. Een fijne selectie die de stijl van Vandermeeren Interieurs helemaal belichamen. Een maand lang zetten we deze knappe nieuwkomers niet alleen in de kijker, we voorzien ze ook van een al even knappe prijs. Klik hier en bekijk de selectie van de maand of kom ze ontdekken in onze 4 winkels.

40 jaar, 40 acties het hele jaar!

Al 40 jaar weet Vandermeeren interieurs je te inspireren als geen ander. Al 40 jaar zetten wij kwaliteit en service op de eerste plaats. Een verjaardag om niet onopgemerkt voorbij te laten gaan! Daarom pakken we het hele jaar lang uit met speciale feestacties in de 4 winkels. Elke maand maak je kans op leuke extra’s. Nieuwsgierig? Kom langs en laat je niet alleen inspireren maar ook trakteren. Het wordt ongetwijfeld een feestjaar vol verrassingen.


Krijg jij nooit genoeg van interieur?

Interieur is je ding en je blijft graag op de hoogte van nieuwtjes, promoties en speciale events. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Merken


Contact

New Classics
Pannestraat 231, 8630 Veurne
Telefoon: 058/310 320
E-mail: info@newclassics.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 9 - 12u & 13.30 - 18u
Zaterdag: 9.30 - 12u & 13.30 - 18u
Zondag: 14 - 18u
Woensdag en feestdagen gesloten